Un sofer incepator a fugit dupa ce a provocat un accident, lasandu-si prietenul sa moara

19-10-2012 19:37


Bietul pasager a fost proiectat pe camp si se pare ca a agonizat singur, cateva ore, pentru ca amicul de la volan, speriat de consecinte, a fugit fara sa mai sune dupa ajutor. Cand a fost descoperit, de un localnic, ranitul isi daduse sufletul.

Se pare ca soferul de 41 de ani, care nu avea carnet decat de sase luni, se urcase beat la volan. Prietenul sau era pe scaunul din dreapta si nu purta centura.

Dupa ce masina s-a rasturnat in camp, pasagerul de 61 de ani a fost proiectat in afara autoturismului, iar soferul a parasit locul accidentului fara sa anunte politia sau ambulanta.

Ca sa nu se aleaga cu un dosar penal, soferul a dat bir cu fugitii, lasand in urma si masina de teren si pe ranitul prabusit la pamant. Poate ca sarmanul mai avea o sansa daca ar fi fost dus rapid la spital.

Fara nicio apasare, imediat dupa impact soferul a mers acasa, la mama lui.

Cateva ore mai tarziu, un barbat a vazut masina de teren rasturnata si a cerut ajutor la 112.

Politistii l-au gasit pe sofer acasa, iar cand a fost testat cu aparatul avea o alcoolemie de 0,6.

Toti cei din localitate sunt socati de cele intamplate, mai ales ca ii stiau amici.

In masina a fost gasita si o sticla de vin, inceputa, dar soferul nu poate povesti exact ce s-a intamplat. A fost internat la spitalul de neuropsihiatrie Sapoca, intrucat s-a plans ca are pierderi de memorie. Pentru tot ce a facut, risca inchisoarea.

Tags: accident, buzau,

VIDEO PROTVPLUS.RO