A plecat la serviciu, dar a fost găsită moartă într-un râu. Sfârșit tragic pentru o femeie din Mureș


Ultimul update: Marti 12 Februarie 2019 17:55
Data publicarii: Marti 12 Februarie 2019 16:32
Categorie: Stiri Socante

Moarte suspectă în judeţul Mureş. O femeie pornită către serviciu, în schimbul doi, nu a mai ajuns la destinaţie şi după o noapte întreagă a fost găsită moartă în apele unui râu.

Rudele bănuiesc că a fost omorâtă în bătaie. Anchetatorii ajunşi la faţa locului au ridicat probe şi cercetează cazul.

Femeia de 45 de ani a pornit luni seară către serviciu, împreună cu o vecină. Trebuia să parcurgă 4 kilometri şi până să sosească microbuzul, cele două femei au intrat într-un bar de pe marginea drumului.

La scurt timp, spun martorii, femeia şi-a lăsat geanta şi telefonul în bar şi s-a dus afară la toaletă. De atunci nu a mai fost văzută. Trupul ei a fost descoperit marți dimineaţă la câţiva metri de bar, într-un pârâu.

Rudele sunt convinse că femeia a fost ucisă.

Trupul femeii a fost scos din pârâu cu ajutorul pompierilor şi este preluat de cei de la medicină legală. Iar criminaliştii au deschis o anchetă.

Pentru început poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Nu au suficiente probe că să considere cazul unul de crimă, deşi familia vitimei susţine că existau urme de violenţă pe corp.

În preajma barului respectiv nu există camere de supraveghere, deci nu se ştie dacă femeia s-a întâlnit cu vreun răufăcător şi ar fi fost atacată. Oricum, în local nu a băut decât un ceai, ca să se încălzească. Victima era căsătorită, mamă a patru copii, lucra la o fabrică din localitatea Sărmașu şi făcea naveta.

Rudele femeii sunt revoltate şi spun că nu vor avea linişte până nu vor afla ce i-a adus moartea.

VIDEO PROTVPLUS.RO