A luat de pe strada, de langa bunicul orb, o fetita de 6 ani si a abuzat-o in scara unui bloc. Barbatul din Pitesti, retinut

Ultima actualizare: 18-06-2016 07:15

Un barbat de 34 de ani a fost retinut, marti seara, de politistii din Pitesti, sub acuzatia de coruptie sexuala asupra unor fetite de numai 6 si 8 ani.

Individul a mai stat e doua ori in inchisoare pentru fapte similare si fusese eliberat in urma cu 9 luni. Una dintre victimele de acum a fost pur si simplu rapita de pe strada, in timp ce iesise la plimbare cu bunicul ei, nevazator. Politistii l-au prins pe suspect dupa ce una dintre copilele agresate l-a recunoscut pe strada.

Prima dintre victimele recente, o fetita de 6 ani, a fost acostata de individ in urma cu o saptamana, in timp ce se plimba cu bunicul ei, orb. Individul a ademenit-o in scara unui bloc si a abuzat-o. A doua zi, a facut acelasi lucru cu o fetita de 8 ani, racolata dintr-un alt cartier al Pitestiului. Parintii celor doua fetite au facut imediat plangere la politie si, marti dupa-amiaza, suspectul a fost prins: una dintre copilele agresate l-a recunoscut pe strada si a dat alarma.

Vecinii barbatului sunt socati. Ii cunosc trecutul de pedofil, dar sperau ca, dupa doua condamnari, omul s-a cumintit. Statuse mai bine de 4 ani in inchisoare.

Procurorii au cerut judecatorilor sa il aresteze pe individ pentru 30 de zile sub acuzatie de coruptie sexuala. Daca va fi gasit vinovat si de aceasta data, risca alti 5 ani de inchisoare, la care se adauga restul condamnarii neexecutate anterior.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO