A izbucnit in lacrimi cand a intrat in dormitor, iar apoi si-a ucis in bataie sotia. In ce ipostaza a fost gasita femeia

Ultima actualizare: 12-10-2015 07:01
Vanessa Santillan

Un culturist si-a ucis in bataie sotia transsexuala, care lucra ca prostituata, in urma unei crize de gelozie pe care a facut-o in momentul in care aceasta a facut sex cu un client chiar in fata lui.

Joaquin Gomez-Hernandez, 24 de ani, a izbucnit in lacrimi in seara in care sotia lui, Vanessa Santillan, s-a dus cu un client in dormitorul din apartamentul lor din Londra, dupa cum au spus cativa prieteni care erau si ei in casa in ziua respectiva, relateaza The Mirror.

Cateva ore mai tarziu, barbatul a sunat la politie si a spus ca si-a gasit sotia moarta, lasand sa se inteleaga ca ar fi fost ucisa de un client.

Insa, dupa ancheta, Joaquin Gomez-Hernandez a fost pus sub acuzare. Potrivit martorilor, in ziua respectiva cuplul a fost vizitat de cativa prieteni. In cursul serii, Vanessa a primit telefon de la un client si cei doi au decis sa se intalneasca in apartamentul ei.

Gomez-Hernandez a avut atunci o cadere nervoasa si a izbucnit in lacrimi in fata prietenilor lui. El si musafirii au plecat apoi in oras. Cu toate ca el a incercat sa-si faca un alibi mergand in cursul noptii in mai multe locuri publice, a fost vazut pe camerele de supraveghere intorcandu-se la apartament. A stat cateva minute, timp in care ar fi putut sa comita crima, dupa care a plecat din nou in oras.

Procesul in care barbatul este acuzat de crima este in plina desfasurare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO