A intrat cu maşina în stâlp ca să scape de poliţistul care îl urmărea. Ce a păţit agentul

01-06-2019 08:39

Camera de supraveghere instalată pe o stradă din orăşelul Pilsen - Illinois a surprins un accident ieşit din comun. O maşină s-a izbit violent de un stâlp târând un poliţist care se agăţase de volan ca să oprească un suspect.

Vehicule care se izbesc în câte un stâlp s-au mai pomenit, dar nu te-ai aştepta să vezi un poliţist atârnând de portiera din dreptul şoferului.

O pasageră iese din maşină şi o şterge discret de la faţa locului că şi cum nu nimic s-ar fi întâmplat. În schimb, şoferul fuge mâncând pământul. Când au văzut imaginile, localnicii au rămas stupefiaţi.

Totul a început cu refuzul unui individ de a se supune ordinului de legitimare dat de poliţist, după care a încercat să fugă de la faţa locului. La rândul său, ofiţerul a încercat să-l oprească şi s-a agăţat de volan. A fost târât de maşina cale de câteva sute de metri, până când le-a ieşit stâlpul în cale.

Spre norocul lui, poliţistul nu a suferit răni grave. Suspectul însă, de când a zbughit-o din maşină, pe uşa pasagerului din dreapta, este de negăsit.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO