A murit in timp ce astepta la coada ca sa-si implineasca una dintre ultimele dorinte. Reactia fiicei sale: "Nu m-a surprins"

26-08-2016 23:12

tina werner

Tina Werner, o femeie de 59 de ani din statul american Delaware, astepta la rand ca sa foloseasca tiroliana cand a cazut de pe platforma de asteptare

Femeia isi fixase un "bucket list" - o lista cu dorinte pe care sa le faca inainte de a muri . Printre ele se afla si mersul cu tiroliana, dar, din pacate, femeia a cazut de la o inaltime de peste 10 metri, in timp ce astepta la coada pe platforma.

Personalul parcului si politia locala i-au acord primul ajutori femeii, pana cand au sosit paramedicii, dar, aceasta a murit joi la spitalul Christina Hospital, relateaza Metro

Fiica ei, Melissa Slater, a declarat ca mama sa incerca sa-si implineasca toate dorintele inainte de a se stinge din viata. “Nu am fost surprinsa de acest incident. Mama mea a fost foarte amuzanta, aventuroasa si spontana”, a incheiat aceasta. Ca o parte din lista ei cu dorinte, Tina a calatorit in Venetia si a facut o cursa cu balonul cu aer cald.

Jeff Davis, purtatorul de cuvant al companiei care detine tiroliana, a precizat ca instalatia este verificata periodic. ”Compania noastra este extrem de indurerata din cauza acestui incident”, a spus el.

Plimbarile cu tiroliana a fost suspendat pe o perioada nedeterminata, pana cand ancheta se va finaliza, dar si din respect pentru pierderea suferita de familia Tinei Werner.

 

Sursa: metro.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO