A fotografiat un urs urias cu cateva secunde inainte de a fi atacat si ucis de fiara. Scena cumplita povestita de martori

Ultima actualizare: 29-11-2014 07:05
urs SUA

Aceasta fotografie a fost facuta cu cateva secunde inainte ca ursul negru urias sa-l atace mortal pe tanarul de 22 de ani care l-a pozat.

Imaginea a fost surprinsa de Darsh Patel, in timpul unei drumetii in nordul statului New Jersey, SUA, in care a fost insotit de patru prieteni. Tanarul de 22 de ani a pozat ursul care apoi l-a atacat si l-a ucis, relateaaza The Mirror.

Potrivit raportului de autopsie, Darsh a suferit leziuni fatale provocate de ghearele si coltii ursului. Fiara a fost ucisa dupa atacul socant, iar in stomacul sau au fost gasite ramasite umane.

Darsh Patel, student, a plecat impreuna cu prietenii lui sa exploreze rezervatia West Milford’s Apshawa. Doi turisti pe care i-au intalnit pe drum i-au atentionat ca era posibil sa intalneasca ursul. David Suh, unul din prietenii lui Darsh, le-a spus ulterior politistilor ca cei doi turisti pe care i-au intalnit erau terifiati, dar, cu toate acestea, si-au continuat calatoria, dorindu-si sa vada ursul.

De la distanta, animalul doar a parut curios sa-i vada, dar apoi s-a apropiat cu viteza de grup. Cei cinci prieteni au inceput sa fuga in directii diferite, insa Darsh si-a pierdut un pantof si a ramas in urma. Ultima data cand a fost vazut de prietenii lui se carata pe o stanca, incercand sa scape din ghiarele fiarei.

Trupul sau a fost gasit la tarziu pe marginea unei rape, iar ursul dadea tarcoale ramasitelor sale. Un politist a ucis ursul cu un foc de arma.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO