Prietenii au privit neputinciosi intreaga scena. Tanarul nu a avut nicio sansa de supravietuire

Ultima actualizare: 29-08-2013 06:51
crocodil

Australianul se afla la aniversarea unui prieten cand a decis sa faca o baie in raul Mary, Statele Unite. Din nefericire, acesta a fost prins de un crocodil si lasat fara nicio sansa de supravietuire.

Prietenii sai au privit neputinciosi cum Sean, in varsta de 26 de ani, era omorat de crocodilul de 4 metri lungime.

Politia a reusit sa recupereze corpul acestuia, care se afla la o mica distanta de locul unde acesta fusese vazut ultima oara. Cei care il insoteau pe Sean sunt socati de cele intamplate, intrebandu-se de ce acesta si-a asumat un asemenea risc.

Frida Pettersson, una dintre prietenele lui Sean, a declarat pentru ABC TV ca se afla pentru prima oara in zona respectiva, dar cu siguranta nu va mai reveni acolo. Pentru ea ”este inca un semnal de alarma cu privire la pericolele existente in apa”.

Potrivit Daily Mail, unul dintre biologii locali, Grahame Webb, sustine ca fiecare dintre cei care vor sa inoate in apa raului Mary ar trebui sa fie constienti de crocodilii aflati in zona aceasta.

In timpul cautarilor, politistii au fost nevoiti sa impuste 4 crocodili, in speranta ca vor gasi trupul neinsufletit al tanarului.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO