A fost lovit de fulger, muscat de sarpe si atacat de maimute. Acum a fost muscat de un rechin

Dată publicare: 07-08-2013 16:19
Dată actualizare: 10-08-2013 07:01


rechin

Un american se afla in spital, dupa ce a fost atacat de un rechin. Barbatul in varsta de doar 40 de ani nu se afla la prima aventura de acest fel, in trecut fiind muscat de un sarpe si chiar lovit de un fulger.

Erik Norrie, care detine o companie de vopseluri se afla cu familia la pescuit, pe barca sa cand a hotarat sa faca o baie. In momentul in care se intorcea catre barca, a fost atacat de un rechin. Conform Daily News, pradatorul i-ar fi smuls o bucata din piciorul stang.

Am simtit cum ceva puternic mi-a lovit piciorul. Cand m-am uitat in spate am vazut rechinul care pur si simplu imi manca partea desprinsa din acesta.” Barbatul a reusit sa alunge rechinul si sa ajunga pana la nisip, unde a improvizat un garou sub genunchi.

Dupa ce doctorii de la un spital local l-au stabilizat, Erik a fost dus cu un elicopter la un spital din Miami pentru o interventie chirurgicala.

Recuperarea ar putea dura luni, insa barbatul sustine ca nu ii pasa, fiind fericit ca se afla in viata. Americanul pare sa fie urmarit de ghinion, la varsta de 10 ani fiind lovit de un fulger, in timp ce se adapostea de furtuna sub un copac.

La trei ani mai tarziu, si-a petrecut doua saptamani la terapie intensiva putand sa isi piarda piciorul drept, dupa ce a fost muscat de un sarpe.

 

 

In afara de aceste intamplari a fost atacat de maimute de doua ori, desi niciunul dintre atacuri nu fost unul serios.

 

Sursa: Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO