A fost gasita intre viata si moarte, pe marginea drumului. Socul avut de politisti cand au identificat-o: din pacate, a murit

Ultima actualizare: 30-03-2015 07:05
Politie Marea Britanie

Tragic accident in Marea Britanie, unde un model a fost lovita de o masina si abandonata pe marginea drumului. Tanara, studenta in primul an la facultate, a murit.

Milda Okunyte, in varsta de 20 de ani, este un model lituanian care studia la University of Central Lancashire din Marea Britanie. Tanara se plimba pe un frum de tara din Preston, marti noapte, cand a fost lovita de o masina. Fata a fost gasita de un pieton, in jurul orei 22, insa a incetat din viata la putin timp dupa, la Spitalul Royal Preston.

Vineri, politistii britanici au identificat-o, dupa ce i-au contactat familia. Apropiatii tinerei au fost devastati la aflarea vestii.

"Frumoasa mea sora de suflet. Atat de inteleapta si talentata. A fost un privilegiu sa te cunosc, chiar si pentru un timp atat de scurt. M-ai invatat atat de multe. Mica noastra comunitate din Preston nu va mai fi niciodata la fel", a scris Katie Ryan, o prietena de-a tinerei.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO