Bărbat ucis în bătaie şi aruncat într-un canal. De ce e suspectată chiar familia victimei

Ultima actualizare: 10-01-2020 14:02

O crimă oribilă a ieșit la iveală în județul Bihor.

Trupul unui bărbat de 46 de ani a fost găsit într-un canal colector, plin de răni și procurorii susțin că asasinii au vrut să șteargă urmele crimei cu o substanță extrem de toxică.

Suspecții principali sunt chiar din familia victimei: fiul vitreg și iubitul fiicei bărbatului omorât. Mai mult de atât, procurorii bănuiesc că nici iubita victimei nu e străină de tot ce s-a întâmplat.

Toate indiciile arată că bărbatul de 46 de ani a fost bătut cu sălbăticie până și-a dat ultima suflare. Apoi corpul său a fost abandonat la marginea unui canal colector, iar făptașii au folosit substanța distructivă, cu speranța ca victima să nu poată fi recunoscută.

Duminică, iubita bărbatului a sunat la poliție și a anunțat că bărbatul a dispărut. Au urmat căutări, la care au participat polițiști, săteni și inclusiv cei doi suspecți. Joi seară, trupul bărbatului a fost găsit, iar poliția i-a reținut imediat pe cei doi tineri, sub acuzația de omor deosebit de grav.

Vineri, anchetatorii s-au întors la fața locului, la aproximativ 15 kilometri de Oradea, pentru reconstituire. A fost adusă inclusiv iubita bărbatului, pentru că procurorii o bănuiesc de instigare.

Pentru cei doi tineri, se va cere arestarea preventivă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO