A fost fortat sa-si sape singur groapa si ingropat de viu. Poveste de groaza din Calarasi

×
Codul embed a fost copiat

Un barbat de 39 de ani din localitatea Gradistea, judetul Calarasi, a depus o plangere la Parchetul Judecatoriei Calarasi, in care reclama ca 3 persoane l-au intr-o padure si l-au obligat sa sape o groapa, unde a fost acoperit cu pamant.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Calarasi, inspector Ramona Tudor, in plangere, barbatul spune ca, joi, a fost urcat cu forta intr-o masina Dacia Papuc de catre trei barbati din Gradistea, care i-au spus ca il vor duce la Bucuresti.

Cei trei insa au oprit masina in padurea Ciornuleasa, unde a fost sapata o groapa de 1,70 metri lungime si 50 de centimetri adancime, in care a fost bagat barbatul. El a fost acoperit cu pamant pana la brau si amenintat.

"Dupa 30 de minute l-au scos din groapa si l-au dus acasa, practic s-au intors la Gradistea, nu s-au mai dus la Bucuresti. Toate acestea rezulta din declaratia victimei. Politistii au facut cercetari la fata locului, a fost identificata si groapa sapata, situata la 20 de metri de drumul de la marginea padurii", a declarat inspector Ramona Tudor.

Politistii au inceput cercetarile in acest caz, iar criminalistii au ridicat probe din padure, cei trei suspecti fiind acuzati de lipsire de libertate si amenintare.

Citește și
O vanzatoare din Satu Mare a tras o spaima sora cu moartea
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

De asemenea, primarul localitatii Gradistea, Alexandru Boboc (PC), a declarat ca actiunea celor trei persoane are "iz politic", in conditiile in care banuieste ca acestia au fost instigati de un contracandidat de-al sau.

"Este o poveste veche aici, la noi la Gradistea. O poveste cu izlazul, cu multe reclamatii la Parchet si cu faptul ca exista un dosar pe rol la instanta. in acest context, intr-un ziar din Calarasi a aparut un articol in care eu sunt acuzat de fapte de coruptie. Practic, contracandidatul meu din partea Partidului Poporului, care acum este viceprimar din partea PNL a pus doua persoane sa imprastie aceste ziare cu articolul respectiv prin comuna, ca sa vada alegatorii, chipurile, ce primar au. Una din aceste doua persoane care a imprastiat ziarele este chiar acest tanar care a fost tinut in groapa. Practic, acest tanar, dupa ce a imprastiat ziarele a venit la mine la birou, am vorbit cu el, cineva s-a sesizat despre faptul acesta si i-a pus pe cei trei baieti dintre care doi sunt frati sa-l sperie", a spus primarul, citat de Mediafax.

Victima, Victoras Colceag, a declarat ca a implorat in multe randuri persoanele care l-au ingropat si l-au amenintat cu moartea sa il lase in viata, sustinand ca in final barbatii au fost de acord, cu conditia ca acesta sa devina "sclavul" lor.

"Am cazut in genunchi, i-am implorat sa ma lase in viata, iar ei mi-au zis «Da-ne un motiv sa te lasam sa traiesti». Unul dintre ei avea un cutit lung in mana, altul casmaua cu care mi-am sapat singur groapa, obligat de ei. Au vrut sa ma omoare, i-am rugat in repetate randuri sa ma lase in viata, m-au bagat in groapa legat la maini cu un sac menajer si m-au bagat sub pamant lasandu-mi doar gura descoperita. Au fost clipe de groaza, mi-au zis ca ma lasa in viata, dar trebuie sa execut doar ordinele si sa devin sclavul lor. Circa 30 de minute am fost tinut in groapa", a povestit victima.

El a mai spus ca acest incident a pornit de la faptul ca a primit 250 de lei de la viceprimarul Constantin Corbu ca sa imparta prin comuna un ziar cu un articol referitor la primarul din Gradistea.

"Sotia domnului Corbu Constantin, viceprimarul care i-a pus pe baietii astia sa faca aceasta treaba, a pus in masina celor trei, inainte de plecare, casmaua, saci menajeri si o lada frigorifica. Totul a plecat de la faptul ca eu am primit de la domnul Corbu 250 de lei ca sa impart prin comuna ziarul cu articolul cu domnul primar, iar ulterior eu am fost in birou la edil si cineva l-a sesizat pe domnul viceprimar ca vand informatii, iar acum s-a razbunat pe mine", a declarat Victoras Colceag.

Cu toate acestea, viceprimarul Constantin Corbu sustine ca acuzatiile impotriva sa sunt nefondate, iar cei care le formuleaza "trebuie sa detina dovezi". "Eu nu sunt vinovat, nu am niciun amestec in aceasta situatie. Cei care imi aduc acuzatii trebuie sa aiba fundament, trebuie sa detina dovezi. Eu nu sunt vinovat", a declarat viceprimarul Constantin Corbu.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
"Killer" a terorizat orasul Targoviste. Si-a injunghiat cumnatul si i-a atacat pe politisti

Film de groaza la Targoviste: cu un pistol in mana, un individ poreclit "Killer" a terorizat orasul vineri noapte. Barbatul de 30 de ani a amenintat cu arma mai multi oameni intr-un local, apoi l-a injunghiat pe fostul cumnat cu un cutit.

O vanzatoare din Satu Mare a tras o spaima sora cu moartea
O vanzatoare din Satu Mare a tras o spaima sora cu moartea

Femeia s-a trezit aseara in magazin cu un barbat mascat, care a amenintat-o cu cutitul si i-a cerut incasarile. Ingrozita, femeia i-a dat imediat banii.

Un barbat din Alba a fost ingropat de viu
Un barbat din Alba a fost ingropat de viu

„Salvati-ma!” - au fost ultimele cuvinte ale unui barbat din Alba, pe care le-au auzit colegii lui ce il ajutau sa sape o fantana. Omul a fost ingropat de viu sub tone de pamant si degeaba i-au sarit ceilalti in ajutor.

Recomandări
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții

O persoană a murit și trei au fost rănite în explozia care a distrus un bloc din Craiova. Deflagrația a rupt pereții, iar o parte din primul etaj s-a prăbușit.  

Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu
Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu

Navele de război ale Marinei SUA au folosit un interceptor de rachete pentru prima dată în luptă în weekend, în timp ce apărau Israelul de un atac iranian fără precedent, scrie Business Insider.

Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”
Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”

Sute de români blocaţi de marţi în Dubai după inundațiile istorice care au lovit Emiratele Unite Arabe au început să sosească în țară.