A fost batut si rupt in bucati. Moartea groaznica a unui canibal care consuma sangele victimelor


Ultimul update: Luni 02 Septembrie 2013 06:48
Data publicarii: Vineri 30 August 2013 16:02
Categorie: Stiri Socante
Canibal Papua

Stephen Tari, in varsta de 40 de ani, liderul unei grupari religioase din Papua Noua Guinee care practica canibalismul, a suferit o moarte pe masura faptelor sale.

Barbatul a fost prins de locuitorii unui sat, care erau satui de actele de cruzime si de crimele comise de Tari, si a suferit o moarte groaznica, potrivit Daily Mail.

Acesta a fost batut si ciopartit pana cand si-a dat ultima suflare, alaturi de unul dintre ajutoarele sale, de asemenea membru al cultului religios infiintat de Tari.

Stephen Tari a avut, la un moment dat, circa 6.000 de discipoli, insa a fost acuzat de uciderea a trei tinere, carora le-a taiat gatul si apoi le-a baut sangele.

In ciuda acestor fapte, barbatul, care s-a autointitulat "Adevaratul Hristos", a fost condamnat doar de viol, inainte ca guvernul din Papua Noua Guinee sa dea o noua lege, prin care criminalii si violatorii pot primi pedeapsa cu moartea.

Tari, alaturi de alti 48 de prizonieri, a evadat din inchisoare in urma cu sase luni si s-a ascuns in junglele din Papua Noua Guinee, alaturi de o mana de discipoli care i-au ramas credinciosi.

Sfarsitul sau a venit dupa ce a revenit la vechile obiceiuri si a ucis o femeie, incercand apoi sa ia viata alteia.

In urma valului de teroare provocat de Stephen Tari, locuitorii satului in apropierea caruia se refugiase canibalul au hotarat sa ia problema in propriile maini.

Astfel, satenii l-au prins pe acesta si l-au executat intr-un mod extrem de brutal, ciopartindu-i corpul pana cand a murit, cel mai probabil in chinuri groaznice.

"Este mort si, cel mai probabil, asta vor pati si ceilalti evadati care fug de autoritati. Ii avertizez sa se predea autoritatilor", a declarat seful politiei din Papua Noua Guinee.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO