A facut avort, iar dupa trei zile a aflat ca bebelusul traieste. Ce a facut moasa cu el e socant

29-07-2017 13:46


copil

O tanara din China, care a facut avort in urma cu patru ani, a fost socata sa afle ca moasa care a asitat la interventie a “salvat” bebelusul si i l-a vandut altei familii.

In aprilie 2013, cand avea doar 18 ani, Lili a aflat ca era insarcinata si nu a dezvaluit nimanui acest detaliu decat cand a ajuns in luna a 8-a. Sustinuta de fratele sau, ea a facut avort. Totusi, la trei zile dupa interventie, a fost informata de catre autoritati ca bebelusul a fost salvat de o asistenta, relateaza Daily Mail

Procedura a decurs conform planului si a costat 20 de yuani, aproximativ 2 lire si jumatate, pentru indepartarea fetusului. Asistenta maternala, Liang Xiaohua, a dezvaluit ca a simtit ca bebelusul avea posibilitatea de a supravietui, de aceea l-a salvat. Ea a adaugat ca a auzit copilul plangand, l-a cuplat la tubul cu oxigen si i-a dat apa.

Mai apoi, asistenta a vandut bebelusul verisoarei sale. Localnicii au devenit suspiciosi in privinta acestui fapt si au informat Politia. Desi a incercat sa afle unde se afla bebelusul, autoritatile au refuzat sa ii spuna unde se afla.

Pe 8 ianuarie 2014, Liang Xiaohua a fost arestata sub suspiciunea de rapire a unui copil.

Lili i-a cerut daune morale in valoare de 1.1 milioane de yuani, aproximativ 125.000 de lire sterline, pentru onorariul avocatilor, costurile medicale si alte cheltuieli.

Liang Xiaohua a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru rapire, dar Lili n-a primit nimic in compensatie.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO