A bagat un copil de 2 ani in masina de spalat si a urcat imaginea pe Facebook. Ce s-a intamplat la scurt timp

Ultima actualizare: 25-07-2015 01:12
copil masina de spalat

O tanara de 21 de ani, din Marea Britanie, a reusit sa socheze internetul cu gestul ei ingrozitor. Ea a postat imagini pe Facebook, in care un copil de doar 2 ani, apare inchis in masina de spalat.

Courtney Stewart, in varsta de 21 de ani, a bagat copilul de doar 2 ani, care sufera de Sindromul Down, in masina de spalat, apoi a urcat imaginile pe Facebook. Ingroziti, vecinii ei, care au vazut imaginile, au sunat imediat la politie. In poza, se vede copilul bagat in masina de spalat, cu usa inchisa de o mana de adult.

Dupa ce a sosit un echipaj de politie la locuinta femeii, aceasta a declarat ca nu a vrut sa ii faca rau copilului, ba din contra, era o gluma, intrucat asa obisnuieste el sa faca.


"Copilul asa se distreaza, ii place le nebunie sa se ascunda in masina de spalat. Am facut o poza si am ras, dar asta a fost tot. Nu stiu cine a raportat-o sau cine a chemat politia, dar e ridicol" a mai spus aceasta pentru Daily Mail.

Courtney Stewart a fost vizitata de un echipaj de politie pentru a se asigura ca bebelusul este in afara oricarui pericol. Acestia i-au explicat femeii ca nu este normal ce a facut, iar aceasta a sters imaginea de pe Facebook, explicand ca intelege de ce unii oameni ar putea fi socati.

Vecinii ei au declarat pentru tabloidul Daily Mail ca au fost ingroziti de imagine. "A fost teribil, nu ne puteam uita la ea. Nu e normal ca un adult sa ii faca asa ceva copilului."

Femeie este si ea mama, ceea ce i-a oripilat si mai mult pe vecini, care spun ca aceasta a dat dovada de un comportament iresponsabill. Autoritatile vor monitoriza cazul pentru a se asigura ca bebelusul nu va mai trece prin astfel de experiente

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!