A avut o durere de cap și și-a ucis copilul. De ce nu va fi trimisă după gratii

17-05-2019 22:13


A avut o durere de cap și și-a ucis copilul. De ce nu va fi trimisă după gratii

O mamă și-a ucis copilul de 9 ani cu o funie, pentru că acesta „i-a dat o durere de cap” din cauză că a vorbit prea mult despre ce a făcut la școală în acea zi.

Araylym Urazdaeva, în vârstă de 34, din Kazakhstan, a mărturisit în fața judecătorilor că initial doar și-a legat copilul. Femeia ar fi suferit „un episod schizofrenic” în momentul în care a comis crima, iar judecătorii au decis să o trimită într-un spital de psihiatrie.

Crima a avut loc în momentul în care fiul lui Araylym a venit de la școală. Copilul avea o dispoziție bună și era foarte vorbăreț. I-a povestit mamei tot ce a făcut la școală.

Însă la scurt timp, femeia a simțit o durere de cap, moment în care a luat o funie cu care și-a legat copilul, iar apoi l-a strangulat.

Descoperirea macabră a fost făcută de verișorul băiatului care venise la ei în vizită și care a anunțat imediat poliția.

Femeia a fost arestată și supusă la o serie de teste psihiatrice. Rezultatele au arătat faptul că aceasta nu poate fi închisă pentru că a avut un episod schizofrenic în momentul crimei, potrivit The Sun

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO