Alina Gorghiu: Tariceanu imi propunea anul trecut functii ministeriale in schimbul plecarii din PNL. Replica fostului premier

Dată publicare: 30-03-2015 11:29
Dată actualizare: 02-04-2015 07:06


Alina Gorghiu

Calin Popescu Tariceanu i-a raspuns, luni, liberalei Alina Gorghiu, care il acuzase pe Facebook ca i-a oferit functii pentru a pleca din PNL, aratand ca stie de multa vreme ca aceasta ”isi doreste sa ajunga si ea, ceva, ministru, daca s-ar putea”.

Intrebat cum comenteaza acuzatiile Alinei Gorghiu, care scrisese pe Facebook ca acesta i-a propus, anul trecut, ”functii ministeriale, in schimbul plecarii din PNL”, Tariceanu a replicat: ”Presupunand ca ceea ce imi spuneti este adevarat, pentru ca eu nu am citit, pot sa va spun ca stiu ca de multa vreme Alina Gorghiu isi doreste sa ajunga si ea ceva. Ministru, daca s-ar putea, si-a dorit foarte mult”.

Tariceanu a mai aratat ca ”nici macar fostul presedinte al partidului, Crin Antonescu, care ”era mult mai permisiv decat el, nu a fost dispus sa o nominalizeze pe Alina Gorghiu pentru o functie ministeriala”.

”Va dati seama eu cu atat mai putin as fi dispus sa-i fac o asemenea propunere. Cred ca aceste idei fac parte din planul ei de cariera personal si din ceea ce viseaza personal destul de des, dar nu a fost cazul, in ceea ce ma priveste, sa-i fac o asemenea propunere”, a precizat Calin Popescu Tariceanu.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine, intr-o postare pe Facebook, in care raspunde unor acuzatii facute la adresa sa de Calin Popescu Tariceanu, ca acesta i-a propus, anul trecut, ”functii ministeriale, in schimbul plecarii din PNL”.

”Este normal ca dl Tariceanu, din postura de purtator de cuvant informal al lui Victor Ponta, sa preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa sa creada, insa, cu adevarat, in ceea ce spune, de vreme ce anul trecut imi propunea functii ministeriale in schimbul plecarii din PNL. Spre deosebire de domnia sa, eu nu pot fi cumparata pentru a trada singurul partid din care am facut parte de la intrarea in politica, acum 13 ani deja...si nici nu am vreo obligatie la PSD sau altcineva, cum pare sa fie cazul altora”, a scris, luni, Alina Gorghiu, pe Facebook.

Ea a adaugat: ”Mi-as fi dorit ca dl Tariceanu sa imprumute mai mult din demnitatea si rafinamentul fostilor presedinti PNL, in fata carora ne aplecam cu infinit respect la fiecare Congres”.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO