Video. O șopârlă de doi metri a intrat într-un supermarket din Thailanda. Ce s-a întâmplat la scurt timp

Dată publicare: 08-04-2021 09:11
Dată actualizare: 08-04-2021 09:39


soparla

Cumpărătorii dintr-un magazine din Thailanda au avut parte de o experiență mai puțin plăcută într-un supermarket. Au fost întâmpinați de o șopârlă de cel puțin doi metri lungime care se urca pe rafturi în căutarea hranei, scrie Mirror.co.uk.

Imaginile înfiorătoare arată uriașa șopârlă din interiorul magazinului 7-Eleven din Nakhon Pathom, Thailanda.

Masiva reptilă ieșise dintr-un canal din apropiere înainte de a intra în magazin.

Martorul îngrozit, Narumpa Tangsin, care a filmat scena, a spus că s-a temut să se apropie de șopârlă, despre care a mai spus că ar fi putut deveni periculoasă dacă s-ar fi simțit amenințată.

"M-am oprit la magazin pentru a cumpăra mâncare și apoi am văzut șopârla uriașă din interior. Am vrut să cumpăr o băutură, dar animalul era prea aproape de culoarul băuturilor. Sunt animale periculoase, mai ales când sunt supărate, așa că am rămas mai în spate și am înregistrat-o cu telefonul”, a mai menționat Narumpa Tangsin.

Personalul și clienții s-au ascuns în spatele tejghelei, în timp ce ”dragonul” s-a urcat pe rafturi și a aruncat mai multe cutii de lapte pe pământ.

Un angajat al magazinului, îngrijorat, a chemat poliția, care a sosit cu specialiști în reptile pentru a prinde șopârla.

 

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO