Sex-bratarile au innebunit adolescentele. Una a fost violata din cauza lor

Dată publicare: 27-04-2010 00:00
Dată actualizare: 20-08-2012 06:08
Sursa: France 24


bratari

"Sex bratarile" reprezinta ultima moda printre adolescentele din Brazilia. Sunt accesorii de plastic ieftine, care au o anumita culoare ce reprezinta  fiecare un tip de activitate sexuala.

Desi la inceput totul parea o simpla moda nevinovata printre fete, totul s-a transformat intr-un adevarat cosmar.

"Sex-bratarile" au intrat in atentia autoritatilor din Brazilia la inceputul acestei luni, cand o fata de 13 ani a depus o plangere la politie sustinand ca a fost violata de trei baieti pentru ca purta o bratara de culoare neagra (sex total).

Drept urmare, in mai multe scoli purtarea unor astfel de bratari a fost interzisa, inclusiv in Rio de Janeiro. In alte orase, autoritatile au impus ca doar persoanele majore sa aiba dreptul de a le purta.

Purtarea bratarilor este la mare moda in randul adolescentelor intre 15 si 18 ani. Un astfel de accesoriu costa numai 50 de euro centi.

Accesoriile de plastic au devenit populare in Marea Britanie in anii '90 si erau cunoscute sub denumirea de "shag bands". Regula era urmatoarea: in functie de culoare, atunci cand bratara se rupea, purtatorul era OBLIGAT sa faca diverse gesturi cu conotatii sexuale, de la un sarut pasional, la partide de sex. 

Asa-zisul scop al "jocului": obtinerea de favoruri sexuale.

"Codul" bratarilor in functie de culoare:

Galbena- sarut

Roz- fata trebuie sa-si arate sanii

Mov: sarut frantuzesc

Rosie: dans erotic

Alba: ce vrea fata sa faca

Albastra: felatie

Neagra: sex "total"

 

 

 

 

Sursa: France 24

Tags: sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO