Scandal sexual?! Scene fierbinti cu I.Nuica, consulul Romaniei la Chisinau!

Ultima actualizare: 11-10-2012 13:19
Scandal sexual?! Scene fierbinti cu I.Nuica, consu...
Scandal sexual?! Scene fierbinti cu I.Nuica, consu...

Consulul Romaniei la Chisinau a demisionat dupa ce pe internet a aparut un film care il infatiseaza in compania unei femei, in ipostaze mai mult decat intime.

Imaginile au fost trimise la redactia Pro TV Chisinau, iar www.stirileprotv.ro au preluat montajul ca atare.

In primele imagini din montaj apare steagul nostru, iar pe fundal se aude imnul Romaniei. Exista chiar si unele mesaje scrise pe culorile drapelului romanesc.

Oficialii Ministerului de Externe au refuzat sa comenteze cazul, dar au confirmat retragerea diplomatului de la post.

Purtatorul de cuvant al MAE, Alin Serbanescu, a spus ca diplomatul roman a fost chemat in tara saptamana trecuta pentru motive care nu au legatura cu imaginile respective.

Insa se pare ca aceasta nu este prima data cand diplomati romani care ocupa functii consulare la Chisinau sunt vizati de diferite scandaluri.

In vara lui 2007, consulul roman la Chisinau de la acea data, Alexandru Rus, a fost acuzat de autoritatile moldovene ca ar fi luat mita in schimbul acordarii de vize. El a fost chemat la Bucuresti si nu a mai revenit apoi la post.

Un alt functionar din cadrul Consulatului roman la Chisinau a fost acuzat, in iarna acestui an, de autoritatile moldovene, de implicare intr-un caz de trafic de vize.

O serie de acuzatii l-au vizat inclusiv pe fostul ambasador al Romaniei la Chisinau, Filip Teodorescu, dupa alegerile de la 5 aprilie. Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a anuntat, la 8 aprilie, ca Teodorescu, a fost declarat persona non-grata, el avand 24 de ore la dispozitie pentru a parasi teritoriul moldovean. Aceeasi masura l-a vizat si pe fostul ministru-consilier la Ambasada Romaniei la Chisinau, Ioan Gaborean.

La acea data, MAE a respins acuzatiile potrivit carora agenti romani s-ar afla in spatele violentelor produse la Chisinau dupa alegeri si a anuntat ca nu va lua masuri similare in cazul diplomatilor moldoveni la Bucuresti.

Sex cu scandal! Diplomat britanic surprins cu prostituatele la bordel!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO