Patriarhul Rusiei, acuzat că ar avea iaht şi avion. Doar ceasul lui costă 30.000 $


Ultimul update: Sambata 07 Decembrie 2019 15:15
Data publicarii: Sambata 07 Decembrie 2019 15:06
Categorie: Stiri externe

Partiarhul Kiril al Rusiei ar putea fi co-proprietarul unui avion de 43 de milioane de dolar, potrivit unei investigaţii a presei ruse.

Informaţia privind legătura dintre Patriarhul Kiril al Rusiei şi o companie ce deţine un avion evaluat la 43 de milioane de dolari a apărut în urma dezvăluirilor lui Aleksei Navalnîi privind adevăratele imperii financiare şi imbiliare pe care le-ar deţine unii dintre liderii de la Kremlin.

În acte, avionul model Gulfstream G450 este deţinut de o companie offshore cu sediul în San Marino. Dar, potrivit thebell.io, aeronava a fost folosită în repetate rânduri de Patriarhul Kiril. Este posibil, conform investigaţiilor jurnaliştilor ruşi, ca întâistătătorul Bisericii Ruse să fie co-proprietar al avionului, împreună cu soţia premierului, Svetlana Medvedeva.

Nu doar Patriarhul de la Moscova, ci şi diverşi oficiali ruşi ar fi folosit de-a lungul timpul această aeronavă privată, folosită mai ales pentru pelerinaje şi cumpărată, se pare, din fonduri deturnate de conducerea băncii VTB. Ancheta lui Navalnîi, îl acuză în mod direct pe directorul acestei instituţii, Andrei Kostin, că a deturnat miliarde de ruble .

Nici Kremlinul, nici Biserica Ortodoxă Rusă nu au comentat acuzaţiile. Conform Moscow Times, Patriarhul ar mai deţine un iaht, proprietăţi imobiliare de lux în centrul Moscovei, dar şi un ceas de 30.000 de dolari, cu care a apărut într-o imagine oficială ce a fost apoi modificată în Photoshop (foto jos).

VIDEO PROTVPLUS.RO
Ce trebuie sa faci pentru a o convinge pe Monica Cadogan, de la Imperiul Leilor, sa investeasca in afacerea ta?

03:33
Dragoș Petrescu – printre cei mai greu de convins. Concurenții trebuie să știe ce vor atunci când vor ajunge în fața lui și să îl convingă că o investiție poate fi returnată

04:47
Cătălin Zmărăndescu, de 4 ori tătic

C. Zmărăndescu: "I-am spus Matildei că urmează să aibă o surioară sau un frățior. Ne-am anulat vacanța din septembrie, atunci se naște copilul."


14:05
Ioana Ginghină, momentul adevărului

Ioana Ginghină: "Eu bănuiam că fostul soț este într-o relație.."


15:59
Bolile de inimă afectează tot mai mulți tineri

Fluctuațiile tensiunii și gheara în piept ar trebui să ne trimită imediat la medic. 

Dr. Adrian Linte: "Este indicat un control cardiac preventiv, după vârsta de 35 de ani."


10:23
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01