Romanca lui Berlusconi a vorbit pentru ProTV: Suntem doar amici

28-01-2011 17:45

Cea supranumita "romanca lui Berlusconi" iese la rampa exasperata ca numele ei a fost tarat in uriasul scandal de natura sexuala in care este implicat premierul Italiei.

Ioana Visan sustine intr-un interviu acordat unei echipe ProTV pentru emisiunea Happy Hour ca relatia sa cu premierul este una de "amicitie" si ca generozitatea iesita din comun a acestuia nu ascunde nimic murdar.

De la Milano, Ioana Visan tine sa puna lucrurile la punct. Romanca de 23 de ani recunoaste ca l-a cunoscut pe premierul Berlusconi, dar insista ca relatia lor nu are nicio legatura cu ce s-a scris in presa.

"L-am cunoscut pe premier la teatru, la Roma. A fost o mare placere, o mare onoare. A fost un moment foarte special pentru mine. E o persoana foarta simpatica. Este interesat de situatia mea, de facultate, politica, e o persoana deosebita, simpatica, foarte pozitiva, foarte speciala ", a marturisit tanara.

Romanca, despre care italienii sustin ca ar fi fost o "obisnuita" a petrecerilor deocheate organizate la resedinta premierului, spune ca de fapt ar fi vorba de serate cat se poate de inocente.

"Petrecerile la care eu am participat sunt absolut decente, elegante, el este o gazda deosebita, te face sa te simti in largul tau. Se asculta muzica, se mananca, este o atmosfera absolut decenta, frumoasa. Nu exista orgii", sustine romanca.

Procurorii italieni cred ca, la fel ca alte femei, Ioana Visan a primit bani sau a fost lasata sa stea in apartament fara a plati chirie, in schimbul favorurilor intime. Romanca sustine ca-si plateste singura chiria, din banii castigati ca fotomodel. Chiar daca Milano Due este un cartier care-i apartine lui Berlusconi.

In ultimele zile, tanara a fost citata ca martor in ancheta deschisa de procuratura.

Din interceptarile telefonice ale procurorilor, scrie Corriere della Sera, rezulta ca Ioana Visan, impreuna cu o alta romanca, ar fi participat ca dame de companie la o petrecere data de premierul italian in seara zilei de 25 august, anul trecut. Si in plus, ar fi mers deseori la resedinta lui Berlusconi din Arcore, la 20 de kilometri de Milano.

Pe de alta parte, o noua minora a aparut in scandalul de prostitutie in care este implicat premierulu italian. Iris Berardi s-ar fi aflat de cel putin doua ori la celebrele petreceri date de Berlusconi la vilele sale din Sardinia si Milano. Cand a fost invitata prima oara in noiembrie 2009 nu implinise inca 18 ani. Legea italiana nu incrimineaza folosirea serviciilor unor prostituate, insa minorele din aceasta poveste ii fac pe anchetatori sa vorbeasca despre infractiuni.

Iar orgii in casa lui Papi Silvio! Romanca Florina i-a incalzit patul

Deja-vu: Papi Silvio si prostituatele minore!

Scandalul prostitutiei continua. Inca o minora in haremul lui Berlusconi

115.000 de euro, pretul platit de Berlusconi pentru cateva nopti de amor

Berlusconi si scandalurile XXX. Printre "protejate" si o romanca


VIDEO PROTVPLUS.RO