Elon Musk, acuzat de hărțuire sexuală de o stewardesă. Miliardarul i-ar fi cumpărat tăcerea cu 250.000 de dolari

Ultima actualizare: 20-05-2022 19:03
Elon Musk, acuzat de hărțuire sexuală de o stewardesă. Miliardarul i-ar fi cumpărat tăcerea cu 250.000 de dolari
Getty

Pentru a rezolva o reclamație de hărțuire sexuală care îl viza pe Elon Musk, SpaceX, companie fondată de cel mai bogat om din lume, a plătit unei însoțitoare de bord 250.000 de dolari, informează Business Insider.

SpaceX deține o flotă de avioane private, iar stewardesa respectivă lucra la bordul unuia dintre acestea, un model Gulfstream G650ER.

În 2018, Elon Musk a fost acuzat de femeie de "comportament nepotrivit", iar incidentul s-ar fi petrecut în 2016.

Însoțitoarele de zbor SpaceX sunt încurajate să urmeze cursuri de masaj, iar Musk ar fi agresat-o pe stewardesa respectivă în timpul unei astfel de sesiuni.

Totul a fost dezvăluit de o prietenă a însoțitoarei de zbor, iar Business Insider a anunțat că a avut acces la mai multe documente și e-mailuri care au legătură cu acest caz.

Elon Musk s-ar fi dezbrăcat în fața unei stewardese și i-ar fi cerut un masaj erotic

Conform sursei citate, când femeia a intrat în cabina privată a fondatorului SpaceX, acesta era aproape gol, având doar zonele intime acoperite cu o pătură.

Elon Musk ar fi mângâiat-o pe femeie pe picioare, iar apoi i-ar fi arătat organul sexual. Ba mai mult, miliardarul i-ar fi propus însoțitoarei de zbor să îi facă un masaj erotic. El i-ar fi promis femeii că îi cumpără un cal, deoarece știa că aceasta este pasionată de hipism.

Femeia ar fi refuzat avansurile lui Elon Musk. Conform prietenei sale, stewardesa a terminat masajul fără a întreține relații intime cu celebrul bărbat.

Elon Musk neagă acuzațiile și spune că este atacat politic

Elon Musk a negat acuzațiile și a precizat că va reveni cu mai multe detalii, deoarece "sunt mult mai multe lucruri de spus în această poveste". Fondatorul SpaceX a mai spus că s-ar fi aflat, în cei 30 de ani de carieră, dacă obișnuia să hărțuiască femei.

"Atacurile împotriva mea ar trebui privite dintr-o perspectivă politică… Nimic nu mă va descuraja să lupt pentru un viitor bun și pentru dreptul tău la libertatea de exprimare", a fost mesajul pe care Elon Musk l-a postat pe Twitter, vineri, 20 mai.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO