Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul "Salvati de clopotel", condamnat la inchisoare

25-06-2015 21:49


dustin diamond

Actorul Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul de televiziune "Salvati de clopotel", a fost condamnat joi la 4 luni de inchisoare, dupa ce a injunghiat un barbat.

De asemenea, judecatorul i-a dat 15 luni termen de incercare si i-a ordonat sa se prezinte duminica la penitenciar, potrivit NBC News.

El a fost judecat pentru agresiune cu un cutit, tulburare a ordinii publice si port de arma pentru un incident petrecut in 25 decembrie 2014. In ziua de Craciun, actorul a fost implicat intr-o altercatie, dupa ce a refuzat sa i se faca o fotografie. S-a ajuns repede la pumni si Diamond a scos un cutit de buzunar cu care si-a amenintat dusmanii ocazionali, ranindu-l usor pe unul dintre ei.

Atunci cand s-au petrecut faptele, actorul a fost arestat imediat de politie, fiind eliberat pe o cautiune de 10.000 de dolari. Dupa sase luni a trebuit sa isi explice comportamentul in fata unui judecator, confirmandu-si declaratia initiala ca nu a vrut sa raneasca pe nimeni, ci doar sa isi apere iubita, Amanda Scultz.

Sursa: NBC

VIDEO PROTVPLUS.RO