Două turiste în Grecia, șocate după ce le-a venit nota pentru o gustare și două cocktail-uri

Ultima actualizare: 25-05-2022 11:19
turiste grecia
protothema.gr

Două turiste din SUA au rămas șocate după ce li s-a cerut să plătească 600 de euro pentru o porție de picioare de crab și două cocktail-uri în timpul vacanței lor în Grecia.

Brenda Moulton și fiica sa, Keila, comandaseră picioare de crab și două mojito-uri la restaurantul DK Oyster, pe plaja Platys Gialos.

Acestea nu voiau să se așeze pe șezlongurile în fața localului, însă Brenda a spus că unul dintre angajații restaurantului a fost foarte insistent, conform LADBible.

„Așezați-vă aici, beți ceva și puteți sta pe aceste șezlonguri gratis. Este prânzul, nu e nicio problemă,” ar fi spus angajatul, potrivit spuselor femeii.

„Am fost întrebate în mod constant dacă voiam să comandăm ceva de mâncare. Lui Keila și mie nu ne era foame, dar am decis să încercăm ceva din listă, în speranța că ne vor lăsa în pace,” a spus aceasta pentru publicația grecească Thema.

După două ore, femeia a cerut nota și nu a putut să creadă suma cerută – aproape 600 de euro, ca atare a spus că trebuie să fie „o greșeală”.

„Inițial nu a fost detaliat, pentru că hârtia nu a arătat exact ce am comandat. Bărbatul mi-a cerut să plătesc aproape 600 de euro și i-am spus că nu se poate, s-a făcut vreo greșeală,” a spus Brenda.

Însă Brenda a spus că a fost amenință de angajat că dacă nu plătește va suna la poliție, așadar s-a conformat. „Nu te vei întoarce acasă,” a spus ea că ar fi spus bărbatul.

Între timp, cele două au raportat incidentul la poliție și au luat legătura cu niște avocați.

DK Oyster, care nu are o listă de prețuri pe site-ul restaurantului, a spus că „nu a avut loc absolut nicio neregulă” și că angajații săi „nu amenință clienții”.

DK Oyster a spus că „tot ce vând este listat pe meniu și toate produsele au documente legale”, adăugând că prețul picioarelor de crab variază în funcție de comandă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO