Cel mai batran tata din lume face sex de 3 ori pe noapte! Are 94 de ani

Ultima actualizare: 05-11-2012 09:29
indian

Indianul Randy Ramjeet Raghav e de neoprit: face cate trei partide de sex intr-o singura noapte, si asta dupa ce a devenit cel mai batran tata din lume, la varsta de 94 de ani.

El a declarat ca a facut dragoste cu sotia sa Shakuntala, concentrandu-se din rasputeri sa-l aduca pe lume pe fiul lor, Karamjit.

Shakuntala, in varsta de 50 de ani, a declarat: „El nu este batran pentru mine. Poate face dragoste precum orice tinerel de 25 de ani, poate chiar mai bine, pentru ca ttine ritmul toata noaptea. Si este un tata minunat”.

Ramjet, traieste cu sotia si fiul lor intr-o coliba cu doua incaperi si castiga 12 rupii pe saptamana sapand la camp pentru noua ore pe zi in Haryana, India.

El a adaugat faptul ca uraste munca de cand a devenit tatal lui Karamjit, primul sau copil. „Inca trebuie sa fac bani, asa ca munceasc din greu la camp”, a spus acesta.

Ramjeet isi doreste si mai multi copii. Marturiseste ca „in sase luni, vom mai incerca sa avem un alt copil minunat”.

Se preconizeaza ca populatia lumii va atinge 7 miliarde anul acesta, cel putin un copil urmand sa se nasca in familiile din Asia in Septembrie, potrivit ultimelor cercetari.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO