Intre doua nu te ploua! Sex in grup cu un politician moldovean! VEZI VIDEO!

Dată publicare: 21-07-2009 00:00
Dată actualizare: 15-09-2012 13:42


Saptamana si scandalul sexual in Republica Moldova. Pe internet circula un filmulet in care fostul candidat comunist la primaria Chisinaului apare in compania a doua tinere, in ipostaze nu tocmai cuminti.

Chisinaul concureaza cu succes la categoria de capitala sexului. Filmul postat pe site-ul politik.md il arata pe Veaceslav Iordan intr-o ipostaza, care nu are nimic de-a face cu candidatul moralist al Partidului Comunist la primaria Chisinaului, in alegerile din 2007.

Deocamdata, nu se stie unde a fost filmat Iordan in compania celor doua tinere din imagine si daca ele sunt prostituate sau nu.

Acum, Veaceslav Iordan este directorul agentiei Apele Moldovei si, din cate se pare, a intervenit pentru ca pelicula XXX al carei erou este, sa fie retrasa de pe internet.

Inregistrarea video a fost postata pe internet cand alt scandal de aceeasi natura, cel al consulului roman la Chisinau, nici nu apucase sa se stinga.

Cu doar o saptamana in urma, Ion Nuica aparea intr-un film asemanator, in compania unei angajate a ambasadei Romaniei la Chisinau.

In urma scandalului, consulul si-a dat demisia, iar ministrul roman de externe a prezentat scuze in mod public, pentru comportamentul subordonatului sau.

Citeste si: INCENDIAR! Top scandaluri sexuale autohtone


VIDEO PROTVPLUS.RO