"Antrenori de sex"! Orgii, abuzuri si molestari in lotul de inot al SUA!

11-04-2010 00:00


In ultimii zece ani, mai multi antrenori ai echipei de inot a Statelor Unite au abuzat sexual si au inregistrat numeroase casete cu tinere inotatoare in timp ce acestea erau la dus,  potrivit ABC News.

Potrivit sursei citate, "36 de antrenori au primit interdictie pe viata de a mai profesa din cauza comportamentului lor inacceptabil".

Antrenorul Andrew King, in varsta de 62 de ani, a fost gasit vinovat de molestarea sexuala a mai multor tinere, de-a lungul mai multor ani si in mai multe state din America, primind 40 de ani de inchisoare.

"Este un monstru! A facut sex in aproape toate modurile in care si-ar fi imaginat", a spus procurorul Ray Menoza, unul dintre cei care se ocupa de ancheta.

Alt antrenor, Brian Hindson din Indiana, a fost condamnat la 33 de ani dupa ce anchetatorii au reusit sa demonstreze ca a inregistrat mai multe fete in timp ce acestea se aflau la dus.

Totul a fost descoperit dupa ce o femeie a cumparat laptopul antrenorului pe E-Bay si a gasit un video cu o fata ce parea a fi inregistrata fara consimtamantul ei.

VIDEO PROTVPLUS.RO