Un tanar si-a violat sora de 10 ani, dupa ce a facut sex cu iubita lui!

19-03-2009 00:00

UPDATE: Un viol in familie a ingrozit o localitate din Constanta: un tanar de 24 de ani si-a abuzat sexual sora de numai 10 ani. A facut-o chiar sub privirile unei alte copile de 16 ani, iubita lui.

Se intorsesera cu totii de la discoteca. "Erau amandoua in pat, eram beat si le-am incurcat", a declarat suspectul la politie.

Timp de cateva zile, copila de 10 ani nu scos un cuvant despre cele intamplate. Ii era frica de fratele mai mare.  Abia joi si-a facut facut curaj si i-a povestit invatatoarei, care a anuntat politia, iar tanarul a fost retinut imediat.

Martora la viol a fost si prietena tanarului, o adolescenta de 16 ani, cu care acesta intretinuse relatii sexuale inainte sa-si violeze sora. Dupa ce iubitul ei a fost retinut, fata a confirmat toata povestea.

Fetita de 10 ani va fi supusa unui examen psihiatric si deocamdata va ramane alaturi de mama, pana cand cei de la Protectia Copilului vor finaliza ancheta.

Politistii l-au gasit acasa pe suspectul de 24 de ani, care a recunoscut imediat totul.

Tanarul va fi prezentat astazi Parchetului cu propunere de arestare preventiva pentru viol si raporturi sexuale cu o minora, fapte pentru care risca intre 5 si 10 ani de inchisoare.
 

Tags: incesturi, violuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO