Pedofil scapat de procuror! Sex cu o minora, chiar langa Guvern!

Ultima actualizare: 09-10-2012 12:28

Politistii au retinut un individ care ar fi incercat sa siluiasca o fetita de 7 ani in vecinatatea Guvernului, dupa ce in urma cu doua saptamani procurorul Marius Crivat l-a lasat liber pe strazi, desi violase o adolescenta de 14 ani.


Individul si-a recunoscut pacatele in fata politistilor. Cu capul plecat si incatusat, urmeaza sa dea ochii cu procurorul Tudorita Chirila, care a preluat dosarul lui.

Asta dupa ce joi seara, in zona parcului Kiseleff, a fost cat pe ce sa mai nenoroceasca o copila. O fetita de 7 ani care mergea spre casa impreuna cu sora ei mai mare a facut greseala sa ramana in urma, sa-si cumpere un suc.

Cand fata a ajuns in dreptul unor copaci, barbatul s-a napustit asupra ei , i-a pus o bluza in cap si a bagat-o in boscheti. A inceput apoi sa se dezbrace, insa fata a tipat, iar trecatorii l-au prins. Cealalta victima nu a reusit sa-i scape.

Pe strada Ion Mincu, barbatul a comis primul viol. A tinut-o sechestrata timp de doua zile pe fata de 14 ani pe care a abuzat-o pana cand concubina suspectului s-a hotarat sa anunte politia.

Politistii sectiei 2 au intocmit un dosar complet, din punctul lor de vedere. Aveau plangerea copilei, declaratia data chiar de iubita suspectului, care ar fi povestit violul, si un certificat medico-legal din care reiese ca adolescenta prezenta urmele unui raport sexual violent.

Teoretic, probele erau suficiente ca sa-l arunce in arest. Mai ales ca, potrivit specialistilor, cine face o data asa ceva nu se opreste usor.

Si totusi procurorul de caz, Marius Crivat, nu l-a considerat un pericol social, iar politistii nu au reusit sa obtina prelungirea mandatului de retinere pentru Marian Avram. Pe de alta parte, surse apropiate Parchetului spun ca primul dosar n-ar fi fost solid, iar procurorul nu a riscat sa il duca in fata judecatorilor, pe motiv ca pierdea, iar acest lucru ii dauna in cariera.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO