Menaj a trois si alte obsesii sexuale! Bahaian ramane in arest

22-01-2010 00:00

UPDATE: "Sunt supus unei presiuni si nu am nicio legatura cu omorurile pe care Parchetul incearca sa mi le puna in carca". Sergiu Bahaian, considerat creierul celui mai tare dosar de crima organizata din Romania, a cerut sa fie eliberat.

Desi controversatul om de afaceri neaga ca ar fi ordonat 4 asasinate impotriva unor oameni de care s-ar fi folosit ca sa incaseze milioane de euro, avocatul lui confirma ca exista marturii care il pot incrimina.

Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul inaintat de Bahaian si de cei trei complici ai acestuia.

Tribunalul Ialomita a emis in 17 ianuarie mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, pe numele lui Bahaian si a trei dintre presupusii complici ai sai, respectiv Edward Marculescu, Mihai Dascalete si Gheorghe Teleaga.

Intre timp, au fost date publicitatii poze incredibile care arata orgiile sexuale pe care le organiza Bahaian. Iubita acestuia ajunsese numai un obiect de satisfacere a placerilor bolnave ale lui Bahaian.

La aceste petreceri luau parte Sergiu Bahaian, iubita acestuia, un prieten al lui Sergiu si inca o femeie. Peste toate acestea, camera de luat vederi era un element care nu lipsea niciodata din aceste intalniri.

Monstru obsedat de orgii sexuale! Bahaian filma, altul ii satisfacea iubita

Criminalul "prietenos": Sergiu Bahaian avea 1.600 de amici pe Facebook

Liderul gruparii Bahaian, arestat preventiv pentru 29 de zile!

Sursa foto: Cancan.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO