Cu mintile ratacite, o femeie din Timis a reusit sa starneasca revolta printre cunoscuti. Dupa cateva saptamani in care fiul ei n-a mai dat pe la scoala, profesorilor le-a venit ideea sa ceara ajutorul inspectorilor de la Protectia Copilului.

Aceasta a fost practic salvarea baiatului de 13 ani. Plangand, copilul le-a dat de inteles ca mama sa ar fi profitat fizic si psihic de el.

Baiatul este traumatizant, anunta cu groaza inspectorii de la Protectia Copilului. A fost sechestrat in casa de mama mai bine de trei luni. N-a avut voie sa mearga la ore si nici sa se joace cu cei de varsta lui.

Si mai delicat e ca femeia in cauza este gravida in 5 luni.

Primii care si-au dat seama ca relatia dintre ea si fiul ei nu este una potrivita au fost profesorii. "Isi dorea sa vina la scoala, numai daca era bolnav lipsea. Mama lui in continuu il astepta, si prin pauze il stresa mereu. In ritmul asta nu putea sa invete", a declarat una dintre profesoarele baiatului.

Pana la urma individa n-a avut incotro, iar adevarul a iesit la iveala. Inainte, insa, sa stea de vorba cu politistii a fost dusa la spital, la sectia psihiatrie.

Pe numele mamei a fost deschis un dosar penal. Daca se dovedeste ca are discernamant risca zece ani de inchisoare pentru incest.