Sfatul medicului pentru persoanele care au hemoroizi. „Sunt ca niște varice”


Ultimul update: Marti 09 Aprilie 2019 10:16
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2019 08:46
Categorie: CSID - Ce se întâmplă, doctore?

Fiecare om are trei plexuri hemoroidale – vase care drenează sângele de la nivelul membrelor inferioare spre nivelul abdomenului.

Acestea pot suferi modificări. Astfel, apar hemoroizii. Totuși, dacă descoperiți o sângerare anormală, nu vă puneți singur diagnosticul. Apelați la un specialist.

În mod normal, sângele de la nivelul picioarelor e drenat de plexurile hemoroidale. Dacă acestea suferă, apar hemoroizii. Plexul venos se poate mări și determină boala în care suferiți frecvent de constipație. Agravează și statul pe scaun ore în șir și condimentele iuți. Hemoroizii se manifestă prin sângerări anale.

Dr. Dan Andronesi, medic primar chirurg: „Din păcate, până la ora actuală, nu există o substanță activă sau o cremă, unguente, care să vindece hemoroizii. Sunt ca niște varice, dar nu sunt puse pe picioare, ci sunt puse la nivelul canalului anal. Din păcate, noi trăim cu impresia că ne-am vindecat, dar ele evoluează în timp.”

Mai multe detalii în video.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Hemoroizii, cauze și tratament. Când este necesară o vizită la medic
Hemoroizi - cauze, simptome si remedii. Cand este recomandata vizita la medic, la aparitia unor anormalitati
Nu faceti deloc miscare? Atunci sunteti in pericol sa faceti hemoroizi, varice sau celulita