Refugiatii din Germania invata cum sa abordeze sexul opus. De ce nu a reusit Omar sa se apropie de nicio femeie

Ultima actualizare: 02-12-2016 07:18

Refugiatii care au ajuns in Germania invata cum sa abordeze o femeie, iar prima generatie de cursanti a absolvit de curand.

Cursurile au fost initiate de autoritatile germane, dupa abuzurile sexuale ce au avut loc anul trecut, de Revelion, in Koln.

Pe langa descifrarea limbajului non-verbal, refugiatii invata si cum sa abordeze o posibila partenera. Omar are 24 de ani si este din Siria. De cand a trecut granita insa, nu a reusit sa se apropie de nicio femeie din Germania. "Modul de viata din Orientul Mijlociu este cu mult diferit fata de cum traiesc oamenii aici in Europa. Religia este diferita, manierele, dar si libertatea. Noi nu avem acest tip de libertate, ca aici."

Desi migrantii sustin ca sunt marginalizati, femeile din Germania se arata dispuse sa comunice, in primul rand.

Femeie: "Nu ma intereseaza daca este din Siria sau nu, important este sa fie onest si de incredere."

Dupa abuzurile sexuale petrecute in Koln, de Revelion cand mai multe femei au acuzat refugiati de talharie si asalturi, autoritatile germane au publicat mai multe fotografii cu scop educational.

Imaginile ii indeamna e privitori sa tolereze cuplurile formate din parteneri de acelasi sex, dar atrag atentia si asupra gesturilor care nu sunt acceptate de femei.

Barbat: "Cred ca este cel mai bun mod de integrare, de construire a unei relatii sau de gasire a unui loc de munca."

La cursul din Dortmund, au participat 11 migranti. Astfel de programe au loc si in Suedia, Finlanda si Belgia.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO