Ziua nuntii a devenit cel mai negru cosmar pentru doua mirese. Incidentul ce a declansat dezastrul

Dată publicare: 08-10-2012 10:06
Dată actualizare: 11-10-2012 07:09


Pentru doua mirese, ziua nunti, care ar fi trebuit sa fie cel mai important si mai frumos eveniment din viata lor, s-a transformat in cel mai negru cosmar.

Cele doua nunti au fost organizate in doua sali din acelasi hotel din Philadelphia. In toiul petrecerilor, invitatii de la cele doua evenimente s-au luat la bataie.

Conflictul a devenit unul mortal atunci cand unchiul uneia din cele doua mirese, in varsta de 57 de ani, a suferit un atac de cord si a murit.

Bataia a fost filmata de un barbat cazat in hotel, care a fost trezit de haosul general la doua dimineata. Angajatii hotelului au sunat la politie, iar echipajele venite la fata locului au pus capat bataii, dar si celor doua nunti, iar trei persoane au fost arestate.

Din cauza scandalului iscat, barbatul de 57 de ani, unchiului uneia din mirese, i s-a facut rau. El a fost gasit in fata hotelului, a fost dus la spital, dar medicii nu au putut sa faca altceva decat sa-i pronunte decesul.

Ulterior, politistii au stabilit ca nuntasii de la cele doua nunti s-au luat la bataie in apropierea barului, insa motivul disputei a ramas invaluit in mister. 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO