Ziua e profesoara, noaptea, prostituata. Secretul care o determina sa traiasca o viata dubla

Dată publicare: 24-09-2012 08:46
Dată actualizare: 27-09-2012 06:33


femeie

Tylor lucreaza ca profesoara la o scoala generala din Guatemala si marturiseste ca se considera un om fericit. Ceea ce colegii de munca nu stiu despre ea este faptul ca femeia ascunde un mare secret.

Imbracata in pantaloni, camasa si o palarie care sa ii ascunda parul lung, Linda Elizabeth Tylor Martinez reuseste sa supravietuiasca intr-un oras dominat de violenta, gangsteri si traficanti de droguri.

Imediat ce ajunge acasa sau la niste prieteni apropiati, incepe si transformarea Lindei. Aceasta renunta la hainele barbatesti, se machiaza, isi pune o tinuta scurta, tocuri si e gata sa mearga la cel de-al doilea job, acela de prostituata intr-un club de noapte.

Tylor este transsexuala si a ales sa duca o viata dubla: si de femeie, dar si de barbat.

Se considera norocoasa pentru ca poate sa lucreze ca profesoara. Ea spune ca multi dintre transsexualii din Guatemala sunt nevoiti sa isi castige existenta prostituandu-se.

Ea a ales ambele stiluri de viata pentru a putea lucra si profesor, dar si ca prostituata intr-un bar de noapte.

“La inceput a fost o necesitate deghizarea, pentru ca trebuia sa imi iau licenta de profesor. Acum insa, a devenit singurul loc in care pot sa fiu femeie”, marturiseste Tylor.

In reportajul realizat Associated Pess, Tylor nu a vrut ca numele de profesoara sa apara in material, de teama sa nu isi piarda locul de munca.

Transsexualii sunt expusi violentelor in Guatemala, unde doua persoane de acest fel au fost ucise chiar anul acesta, in vara.

Puteti vedea imagini incredibile cu Tylor pe Huffington Post

Sursa: huffingtonpost.com

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO