Zeci de semne de circulatie din Noua Zeelanda au fost indoite si rupte de prostituate

Dată publicare: 17-07-2012 19:46
Dată actualizare: 07-08-2012 08:47


semn

Zeci de semne de circulatie au fost distruse de dansurile la bara a prostituatelor. Acestea foloseau barile pentru a atrage clientii, spun autoritatile din cel mai mare oras din Noua Zeelanda.

Peste 40 de bare au fost indonite sau rupte in ultimele 18 luni in orasul Auckland.

Semnele de circulatie, precum cele cu stationarea interzisa au fost reconditionate iar costurile pentru reparatii ajung la cateva mii de dolari.

“Prostituatele folosesc semnele de circulatie ca bara de striptease”, spune Dona Lee, un membru al consiliului orasului.

“Unele prostituate sunt mari si destul de puternice”, adauga aceasta.

Aceasta revelatie a aparut cand comunitatea si-a exprimat frustrarea cu privire la serviciile de prostitutie din zonele rezidentiale.

O parte din zona in care opereaza Dona Lee se numeste Hunter’s Corner, un loc care si-a castigat notorietatea ca fiind locul de intalnire a prostituatelor si a clientilor acestora.

Bernie Taylor, un rezident din Hunter’s Corner spune: “Am avut un colet livrat recent si adresa scrisa era “Hooker’s Corner”, insa si-a gasit drumul catre noi fara nicio problema”.

Localnicii cer ca parlamentul din Wellignton sa imputerniceasca consiliul din Auckland sa interzica prostitutia in anumite zone din oras.

Raportul localnicilor sublinieaza si alte incidente, o altercatie in care un travestit a impins un carucior de supermarket in masina unei femei si un incident in care un autocar plin de copii au vazut un travestit cum isi schimba costumatia.

John McCracken, presedintele consililului local a spus:”Au trecut de mult de limitele decentei morale. Noi ne dorim un control mai rezonabil a acestei industrii”.

Colectivul prostituatelor a avertizat ca daca se va interzice prostituarea pe anumite strazi, muncitorii sexuali vor evita sa aiba in posesia lor prezervative in cazul in care sunt interogate de politie.

“Vor fi nevoie sa plateasca o amenda, pe care nu si-o vor permite. Apoi vor ajunge in instanta si se vor intoarce pe strada sa castige banii necesari sa-si plateasca amenda”, spune Annah Pickering, coordonatorul proiectului anti-prostitutie.

Noua Zeelanda are cele mai liberale legi cu privire la prostitutie din lume.

Sursa: Telegraph

Tags: noua zeelanda,


VIDEO PROTVPLUS.RO