Winnie the Pooh, anchetat intr-un dosar de furt. Cum a reusit sa pacaleasca o turista venita in Moscova

Dată publicare: 05-05-2017 21:27
Dată actualizare: 08-05-2017 07:08


Rusoaica pacalita de mascota

In fiecare an, capitala Rusiei atrage foarte multi turisti dorinici sa faca cat mai mult fotografii pentru a se asigura ca nu vor uita niciodata clipele minunate petrecute in vacanta.

O experienta similara a trait-o si o turista din orasul in care s-a nascut Lenin, Ulianovsk, Rusia. Femeia nu a ramas atat de impresionata de frumusetiile pe care Piata Rosie le reliefa, ci a fost fascinata de mascotele eroilor sai favoriti din desenele animate pe care le viziona in copilarie.

Nerabdatoare sa se fotografieze cu una dintre mascote, turista nu s-a uitat la bani atunci cand i s-a spus ca trebuie sa plateasca suma de 5.000 de ruble, echivalentul a 362 lei, pentru o singura fotografie. Dupa ce si-a facut poza cu Winnie the Pooh, idolul copilariei sale i-a promis ca se va intoarce cu dovada platii sale.
Dupa cum era de asteptat, nici factura si nici mascota nu au mai aparut. Atunci cand a realizat ca a fost inselata, pagubita s-a adresat politistilor care au deschis o ancheta in acest caz.

„Omul a luat banii si promita ca se va intoarce dupa ce se va schimba de costum, dar a fugit intr-o directie necunoscuta si nu a revenit", sustine turista pagubita.

Politia investigheaza cazul, clasandu-l ca fiind furt.
 

Sursa: The Moscow Times


VIDEO PROTVPLUS.RO