"Vreau pe Marte, dar am 7 ani". Ce raspuns a primit un copil dupa ce le-a scris celor de la NASA

Dată publicare: 10-07-2013 12:21
Dată actualizare: 13-07-2013 01:21


scrisoare nasa

Dexter, un baiat de 7 ani din Statele Unite, a scris o scrisoare catre NASA, anuntandu-i ca vrea sa exploreze spatiul. Aceasta a devenit virala pe internet dupa ce NASA i-a trimis baiatului un raspuns.

“Vreau sa ajung pe Marte. Dar am 7 ani, asa ca nu pot”, a scris un baietel intr-o scrisoare catre NASA. Vezi ce raspuns a primit

Vreau sa ajung pe Marte. Dar am 7 ani, asa ca nu pot”, si-a inceput micutul scrisoarea. Ca sa fie sigur ca NASA nu va uita de el, a mentionat ca va fi disponibil in viitor.

Spre uimirea tuturor, cei de la NASA si-au facut timp si i-au raspuns lui Dexter. Acestia l-au incurajat sa nu renunte la visul lui, si i-au trimis mai multe fotografii cu planeta Marte.

Katrina Anderson, mama baiatului, a declarat intr-un interviu pentru Huffington Post ca Dexter este in culmea fericirii de cand a primit pachetul.

Prima data a fost in stare de soc. Pur si simplu nu ii venea sa creada ca a primit un pachet atat de mare chiar de la NASA. A citit intreaga scrisoare cu voce tare, apoi a analizat cu atentie toate pozele trimise de NASA, pe care le-a pus cu grija in camera lui”, a mai adaugat mama micutului.


 

Sursa: Huffington Post

Tags: viral, nasa, scrisoare,


VIDEO PROTVPLUS.RO