Visezi ca pici in gol? Studiul care explica cele mai comune vise ale oamenilor

Dată publicare: 25-11-2011 17:11
Dată actualizare: 01-11-2012 00:01


femeie

Visele ne ajuta sa sa face fata mai usor stresului, au demonstrat cercetatorii de la Universitatea din California, Berkeley. Dincolo de aceasta "terapie nocturna", visele fac lumina in gandurile si temerile noastre ascunse. Iata ce semnificatii pot avea.

Expertii in somn si interpreti de vise, Ian Wallace si Delphi Ellis va spun ce semnificatii au unele din cele mai bizare vise, potrivit Huffington Post:

1. Daca visati ca va cad dintii: visul acesta pare de obicei cand simtiti ca nu faceti fata unei situatii, atunci cand va pierdeti increderea in sine.

2. Cand sunteti urmariti: nu este ceva rau, dimpotriva. Visul apare atunci cand aveti o oportunitate, ocazia sa va realizati o ambitie, dar nu stiti cum sa procedati. Visul va atrage atentia ca aveti aptitudini care nu au fost inca valorificate.

3. Cosmarurile: apar in perioade stresante, dar si atunci cand este prea cald in camera in care dormiti. Daca acestea se repeta, specialistii va sfatuiesc sa le notati intr-un jurnal, ca sa puteti descoperi patternuri, pentru a le intelege mai usor.

4. Nevoia de a merge la toaleta: semnifica faptul ca nevoile voastre de baza au fost neglijate, poate pentru ca v-ai preocupat prea mult de problemele altora.

5. Infidelitatea: sugereaza nevoia de a controla pe cineva sau o anumita sutatie.

6. Va visati dezbracati in public: inseamna ca va simtiti foarte vulnerabili si ca ar trebuie sa aratati tuturor aptitudinile voastre.

7. Zborul: inseamna ca ati depasit o situatie dificila, ca v-ati depasit limitele.

8. Caderea: sugereaza ca va agatati cu disperare de ceva anume si ar fi cazul sa va relaxati, sa lasati lucrurile sa se rezolve de la sine.

9. Intarzierea: va temeti ca pierdeti o sansa importanta, ca nu va veti putea realiza, ca nu-ti folositi in mod intelept timpul si ca exitati.

10. Moartea: poate semnifica schimbare, nu este neaparat ceva rau si poate sa nu aiba legatura cu teama de moarte.

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO