Visa sa devina o regina a frumusetii si a ajuns sa manance doar cate un mar pe zi. Cum arata acum tanara de 19 ani. FOTO

23-03-2015 12:30


mar

O tanara, acum in varsta de 19 ani, si-a impins limitele mult prea departe si la 16 ani ajunsese sa manance doar cate un mar pe zi.

Beth Cowan, din Marea Britanie, s-a visat dintotdeauna o regina a frumusetii si s-a ingrijit de silueta ei. S-a ingrijit atat de mult, incat la 16 ani a ajuns sa manance doar un mar pe zi, relateaza Daily Mail

Adolescenta ajunsese sa cantareasca doar 40 de kilograme, la aproape 1,70 metri inaltime, si a fost diagnosticata cu anorexie, intr-o forma care i-a pus viata in pericol. "La 16 ani am inceput sa nu mai mananc. Am redus tot mai mult din portii, pana am ajuns la un mar pe zi. M-am vazut odata in oglinda dintr-o cabina de proba si nu mi-a venit sa cred ce slaba ajunsesem sa fiu", a spus Beth.

Citeste si: Manca doar o banana si un baton de cereale pe zi. A invins anorexia si a ajuns model

 

A inceput sa aiba probleme de sanatate si nu a mai putut sa mearga la scoala. Dupa ce i s-a stabilit diagnosticul sever, Beth a constientizat ca se afla in pericol si a urmat toate indicatiile medicilor. Acum, la 19 ani, Beth a depasit problemele si este foarte aproape de a-si implini visul, pentru ca va participa la concursul Miss British Empire 2015.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO