"Vino sa vezi ce poate sa faca o profesoara". Arestata pe loc, dupa ce s-a aflat ce facea cu elevii

Dată publicare: 15-04-2013 08:45
Dată actualizare: 18-04-2013 06:55


Tara Driscoll

Dupa ce a fost arestata pentru ca a facut sex cu un elev intr-o camera de hotel, intalnire care a fost filmata, s-a aflat ca o profesoara de engleza a violat mai multi elevi.

Tara Driscoll, 35 de ani, profesoara de engleza la un liceu din New York, a pledat vinovata, in urma cu cateva luni, intr-un proces in care este acuzata ca a facut sex cu un elev minor, intr-un motel aflat la 15 minute distanta de scoala, potrivit New York Post.

In timpul procesului, au fost aflate alte povesti scandaloase despre profesoara. Tara Driscoll a facut sex cu inca cel putin doi elevi, iar intalnirile lor au avut loc in biroul ei din scoala.

Unuia din elevi i-a trimis mai multe mesaje cu tenta sexuala, dupa care l-a chemat in biroul ei. “A sarit pe mine si a inceput sa ma sarute. Apoi a blocat usa cu un scaun, m-a intins pe podea, mi-a dat pantalonii jos si mi-a facut sex oral, dupa care am facut sex”, le-a spus baiatul anchetatorilor.

Cam asa a decurs intalnirea si cu un alt elev, iar de data aceasta povestea a fost repede aflata, pentru ca prietena acestuia a descoperit in telefonul lui mobil un mesaj de la profesoara: “Am sa te f… tare, aca cum numai o profesoara o face”.

Nervoasa, adolescenta a confruntat-o pe profesoara. Aceasta a incercat sa-i cumpere tacerea, i-a dat elevei 300 de dolari, dar pana la urma povestea a iesit la lumina.

Dupa ce a fost arestata, profesoarei i s-a retras dreptul de a profesa. Procesul ei este in plina desfasurare, iar intre timp a fost pusa in libertate.

Sursa: New York Post


VIDEO PROTVPLUS.RO