Vindecarea miraculosa a unui tanar care sustine ca a scapat de cancer cu ajutorul uleiului de canabis: "Durerea disparea"

Dată publicare: 17-04-2015 20:24
Dată actualizare: 20-04-2015 06:58


ulei canabis getty

Un britanic in varsta de 33 de ani sustine ca s-a vindecat de cancer la colon cu ajutorul uleiului de canabis.
 

David Habbit a fost diagnosticat in iulie 2012 si a facut chimioterapie, radioterapie si chiar o operatie. Medicii i-au spus ca se afla in faza terminala, asa ca a decis sa incerce uleiul de canabis ca ultima solutie. A cumparat un gram cu 50 de lire de la un magazin local, iar acum spune ca este complet vindecat, dupa ce ultima scanare din ianuarie nu a depistat nimic, scrie Daily Mail.

"Prietenii mi-au spus de uleiul de canabis si i-am repezit la inceput. Dar anul trecut, in februarie mi s-a spus ca mai am de trait intre 18 luni si cinci ani, asa ca am simtit ca trebuie sa incerc oric. Chimioterapia ma omora si nu aveam ce sa pierd", a povestit barbatul din Stoke-on-Trent, Staffordshire.

"Durerea disparea si parea sa-si faca treaba. Vreau doar sa le arat oamenilor ca exista si alte optiuni", a mai spus David.

Specialistii britanici spun ca sunt constienti ca pacientii folosesc extracte de canabis pentru a se trata, dar afirma ca nu exista "dovezi concrete" care sa dovedeasca faptul ca sunt sigure si eficiente.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO