VIDEO. Povestea omului desfigurat de o boala rara. "Sper ca intr-o zi sa imi gasesc o iubita"

Dată publicare: 31-05-2012 22:48
Dată actualizare: 01-10-2012 03:39


Sain Mumtaz - Sindromul Proteus

Un tanar pakistanez, care sufera de o boala extrem de rara ce l-a desfigurat, cauta in mod disperat o cale de a se vindeca, pentru a-si putea gasi perechea.

Se crede ca Sain Mumtaz sufera de o forma rara a Sindromului Proteus, care l-a afectat de asemenea pe Joseph Merrick, cunoscut drept "Omul Elefant".

Pana de curand Sain credea ca a fost blestemat de un Dumnezeu razbunator si era mereu deprimat si apatic, insa prietenii si familia sa au reusit sa ii ridice moralul si sa il convinga sa se bucure de viata.

Localnicii il considera "prietenul lor urias" si sunt hotarati sa descopere un leac pentru Sain, care spera ca astfel va putea sa isi gaseasca iubirea vietii.

"Sufar de aceasta boala inca de cand m-am nascut. In trecut oamenii fugeau de mine, insa acum ma trateaza ca un om normal si vorbesc mereu cu mine. Ma considera prietenul lor. Sper ca intr-o zi sa ma vindec si sa intalnesc o femeie care sa ma iubeasca", a marturisit tanarul pakistanez.

Sain nu a mai fost la medic inca de cand era un doar un baietel, atunci cand doctorii i-au spus ca este bolnav de Sindromul Proteus si ca nu se poate face nimic.

Familia sa spera ca acestia sa fi gresit diagnosticul si ca Sain sa sufere de un alt sindrom care cauzeaza cresterea in exces a anumitor parti ale corpului si care poate fi tratat.

"Vrem sa aflam ce este in neregula cu el si sa stim daca il putem ajuta in vreun fel", a declarat tatal lui Sain Mumtaz.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO