VIDEO. "OZN-urile invizibile", obiectele bizare care colinda cerul. Ce sunt de fapt

Dată publicare: 19-07-2012 20:42
Dată actualizare: 13-09-2012 02:32


OZN

“Vanatorii de OZN-uri” au identificat un nou tip de obiecte zburatoare neidentificate: cele care nu se pot vedea cu ochiul liber.

Poreclite “OZN-uri invizibile”, aceste obiecte nu pot fi observate decat cu aparate video care filmeaza in infrarosu.

Desi imaginile inregistrate de acesti fani ai genului SF sunt interesante, chiar si ufologii sunt sceptici in privinta autenticitatii lor.

“Aceste camera video care filmeaza in infrarosu maresc foarte mult obiectele, astfel incat intregul cer pare sa fie plin de OZN-uri. In realitate, ei filmeaza bufnite, molii sau sateliti, insa rezolutia camerelor este foarte slaba si obiectele sunt greu de identificat”, explica ufologul Robert Sheaffer.

Astfel, un satelit care apare pe cer ca un punct luminos, daca este filmat cu o asemenea camera, va parea un cerc mare, care se roteste.

In alte cazuri, cum este clipul filmat de Societatea de Cercetare Paranormala Laredo (VIDEO), este de fapt vorba de o drone care patruleaza in apropiere de granita cu Mexicul.

Aceste avioane fara pilot sunt mici, silentioase si nu se vad cu ochiul liber noaptea, exact cum era si misteriosul obiect filmat la Laredo, precizeaza consultantul aerospatial Ben McGee.

“Problema este ca aceste camere care filmeaza in infrarosu transforma un avion intr-un triunghi ciudat, nu scot la lumina triunghiuri invizibile”, declara acesta.


 

Sursa: LiveScience

Tags: ozn, paranormal,


VIDEO PROTVPLUS.RO