VIDEO. O echipa de "vanatori de fantome" prezinta dovada ca un portavion american este bantuit

Dată publicare: 14-02-2013 08:18
Dată actualizare: 17-02-2013 06:46


vanatori de fantome, USS Hornet

Chill Seekers, o echipa de "vanatori de fantome" din California, sustine ca are dovada ca un portavion american este bantuit. Tinerii pasionati de fenomene paranormale au si imagini filmate acolo, ca dovada a activitatii spiritelor.

“Ancheta paranormala” a avut loc luna trecuta, pe portavionul USS Hornet CV-12, aflat in portul Alameda, scrie Daily Mail.

Filmarea care a fost difuzata dureaza 12 minute si contine chiar si fragmente de conversatie cu fantomele, sustine echipa Chill Seekers.

Tinerii declara ca au inregistrari audio ale spiritelor. La un moment dat, Ashley, una dintre detective, intreaba fantomele:

“Va bucurati sa vedeti femei la bord?” Iar microfonul camerei video ar fi inregistrat raspunsul: “Este placut.”

De asemenea, se aude sunetul unui Cod Morse, care fusese folosit de tehnicienii de pe nava, ca sa transmita mesaje.

Vanatorii de fantome au avut parte si de alte clipe infricosatoare. Keith, unul dintre ei, a intrebat spiritele daca stiu cum se numeste, iar raspunul a venit imediat: “Tu esti Keith”.

Colega lui, Carissa, sustine ca a fost atinsa de un spirit, care apoi i-a spus ca ar fi mai bine sa plece de pe nava.

Construit in anul 1942, portavionul USS Hornet CV-12 a luat parte la lupte importante in Al doilea razboi mondial, la razboaiele din Coreea si Vietnam si la programul spatial Apollo 11, recuperand astronautii care cazusera in mare, dupa intoarcerea de pe Luna.

Portavionul a fost scos din functiune in 1970 si in 1998 a devenit muzeu. In decursul timpului, la bordul sau au murit peste 300 de marinari, dintre care multi s-au sinucis, motiv pentru care unii cred ca este bantuit. 

Esti curios ce talent te-ar face pe tine super-erou? Intra in aplicatia romaniiautalent.stirileprotv.ro si vezi ce talent iti gasesc Smiley si Bartos!
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO