VIDEO. Nu intelegea de ce toata lumea RADE de el. Pana cand si-a verificat pagina de Facebook


Ultimul update: Vineri 20 Iulie 2012 06:47
Data publicarii: Joi 03 Mai 2012 17:09
Categorie: Bizar
Gluma Best Buy

Mare i-a fost mirarea unui barbat din SUA, cand prietenii au inceput sa-l intrebe daca si-a schimbat recent orientarea sexuala. N-a inteles ca este vorba de o gluma, pana cand nu si-a verificat contul de Facebook.

Pe pagina de socializare, in dreptul numelui sau, scria cat se poate de clar: "Recunosc, sunt gay".

Potrivt Daily Mail, gluma a fost pusa la cale de un angajat al firmei"Best Buy, la care isi lasase smartphone-ul pentru a fi reparat. Pentru ca nu au identificat problema, cei de la Best Buy i-au oferit un telefon nou.

In timp ce datele erau transferate de pe un telefon pe altul, respectivul mesaj a aparut ca status update pe pagina de Facebook a lui Richard Dewberry. "Imediat, lumea a inceput sa ma sune. De la fosta sotie, pana la prieteni, toti m-au intrebat ce am patit. Simt ca am fost umilit, reputatia mea a fost patata", a povestit barbatul.

Doi parinti din SUA au facut cel mai ciudat gest. Uite ce si-au rugat prietenii de pe Facebook

Desi angajatul "glumet" a fost concediat, Dewberry a anuntat ca va da in judecata compania Best Buy, care nu este la primul scandal cu urmari mediatice. Anul trecut, directorul executiv a demisionat, dupa ce s-a descoperit ca avea o relatie cu o angajata.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO