VIDEO. Modul incredibil prin care o fiica a razbunat moartea tatalui, dupa 16 ani

Dată publicare: 16-01-2012 10:03
Dată actualizare: 09-10-2012 14:25


femeia care a razbunat moartea tatalui

Timp de 16 ani, turnul impozant de pe un santier de la marginea orasului a fost o amintire dureroasa pentru Sarah Griffiths. Aici a murit tatal ei, intr-un accident de munca teribil.

In 1995, Mick Locke nu a mai avut nicio sansa, dupe ce un vas urias aflat sub presiune a explodat langa el, accidentul petrecandu-se in King's Lynn, Norfolk, Marea Britanie.

Atunci, fiica s-a jurat ca va razbuna moartea tatalui, aruncand in aer turnul.

Era, bineinteles, o promisiune facuta din cauza durerii, pe care femeia nu avea de gand sa o puna in practica. Insa, in mod neasteptat, i s-a oferit aceasta sansa dupa 16 ani.

Autoritatile au decis sa arunce controlat in aer turnul de 1.000 de tone, construit in 1959, iar femeia de 41 de ani, a fost desemnata sa apese pe detonator, de pe o lista cu 45 de nominalizari. 

Dupa ce pirotehnistii au pus in cladire zece kilograme de nitroglicerina, femeia a apasat pe butonul care a pus la pamant turnul.

Sarah Griffiths, care este casatorita si are doi copii, a spus: “Ma simt razbunata acum. Tatal meu a murit la cateva saptamani dupa ce m-am casatorit si nu a apucat sa se bucure de evenimentele fericite din viata mea. Acum voi sarbatori evenimentul impreuna cu familia”.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO