VIDEO. Melodia cantata de acesti copii intr-o biserica a starnit reactii dure. Preotul, amenintat

Dată publicare: 01-06-2012 11:59
Dată actualizare: 20-08-2012 13:59


copii canta in Biserica

Un preot din Indiana, SUA, a primit amenintari cu moartea, dupa ce doi copii din biserica unde slujeste au interpretat un cantec religios controversat.

Imaginile in care doi baietei care cantau un cantec religios in care condamnau homosexualitatea a devenit viral pe YouTube si a starnit un adevara val de revolta, care a culminat cu amenintari la adresa preotului.

Incidentul a avut loc la o biserica din Greensburg, Indiana, unde slujeste pastorul Jeff Sangl.

In acest clip pot fi vazuti doi baietei de cel mult 5 ani, care canta o melodie religioasa, iar printre versuri se distinge clar mesajul “homosexualii nu vor ajunge in Rai”.

Ceilalti credinciosi aplauda entuziasmati.

Speriat de amenintarile primite, preotul a plecat in vacanta, intr-o destinatie ramasa secret.

Reprezentantii bisericii au raspuns insa la acuzatiile de incitare la ura.

“Copiii trebuie invatati care este cuvantul Domnului, ei trebuie sa afle adevarul cat mai devreme posibil, atlfel nu-l vor afla niciodata. Sigur ca au fost aplaudati, pentru ca au cantat despre Dumnezeu”, a declarat un membru al bisericii, citat de New York Daily News.

Acest incident vine dupa ce mai multi pastori din Statele Unite au tinut discursuri pline de ura impotriva homosexualilor, imaginile cu ei aparand pe Internet si scandalizand opinia publica.

Numarul acestor cazuri a crescut dupa ce presedintele Barack Obama s-a declarat in favoarea casatoriei persoanelor de acelasi sex.

Clipul de mai jos poate fi urmarit numai de persoanele care au peste 18 ani, fiind restrictionat de YouTube.

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO