VIDEO. Fotomodelul care vrea sa aiba cei mai mari sani din lume, chiar daca isi risca viata

Dată publicare: 15-06-2012 08:12
Dată actualizare: 03-10-2012 01:44


Lacey Wildd, sani uriasi

O femeie, mama a 6 copii, vrea sa devina posesoarea celor mai mari sani din lume. A facut pana acum 12 operatii si spune ca nu se va opri pana cand nu-si va atinge scopul.

Lacey Wildd, de 44 de ani, poarta in prezent cupa L la sutien si tot nu este multumita de dimenisunile pe care le are.

Ea si-a planificat deja urmatorul implant mamar, ca sa ajunga la marimea MMM.

Femeia spune ca in acest mod va ajunge in primele 5 fotomodele cu cei mai mari sani din lume, reusind astfel sa-si intretina numeroasa familie.

Copiii ei, unii deja adolescenti, nu sunt insa deloc multumiti de profesia mamei lor si spun ca sunt jigniti la scoala si colegii rad de ei, din cauza asta.

Lacey este insa hotarata sa continue transformarea si nu se teme ca-si pune sanatatea in pericol.

Ea spune ca si-a luat masurile necesare, pentru ca pielea sa nu i se rupa din cauza implanturilor prea mari: nu mai poarta sutien, tine regim si ia vitamine.

Pe langa implanturile de sani, Lacey si-a mai facut implanturi in fese si coapse, si-a injectat botox in buze, a facut liposuctie si poarta un corset, care sa-i subtieze talia.

In prezent, recordul de cei mai mari sani ii detine Chelsea Charms, care poarta masura 164XXX, precizeaza Daily Mail.

Chirurgul plastician Alberto Gallerani spune ca Lacey ar putea suferi de o tulburare psihica, din cauza careia este mereu nemultumita de aspectul sau fizic si e obsedata sa schimbe mereu ceva la corpul ei. Ea are nevoie de consiliere, nu de operatii, declara el.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO